Deze chique leadropes zijn gemaakt van 16 mm beta biothane en ze zijn 2,5 meter lang. Bij de musketon zit een chique gevlochten stuk.  Ik heb de kleuren zwart, bruin, cognac en olive op voorraad, maar (bijna) iedere gewenste kleur is te bestellen. Je kunt kiezen uit zilver, messing, rosegold of zwarte fournituren. 

Mocht je een andere kleur willen dan in het keuzemenu? Neem dan contact op via info@ateliercentaur.nl om je wensen door te geven.

Op mijn producten is de disclaimer van toepassing.

Deze chique teugels van 16 mm beta biothane zijn 2,5 meter lang en verkrijgbaar in zwart, donkerbruin of cognackleur.

De teugels hebben in het midden een gesp met holnieten. Bij de musketons zit een prachtig , chique stukje vlechtwerk, wat het een echte eyecatcher maakt.

Mocht je liever andere maten of een andere kleur willen, neem dan contact met me op via de mail info@ateliercentaur.nl om je wensen door te geven.

Op mijn producten is de disclaimer van toepassing.

De longeerlijn is gemaakt van beta biothane 16 mm, en is 5 meter lang. Het is een chique lijn, met vlechtwerk bij de musketon. Ik maak ze in de kleuren zwart, bruin en cognac. Je kunt kiezen uit zilver, messing, zwarte of rosegolden musketon.

Mocht je liever een andere kleur wensen, neem dan contact op met info@ateliercentaur.nl. Dan kijken we naar de mogelijkheden.