Atelier Centaur maakt alle producten zelf met de hand op verzoek van de klant in de gewenste kleur en maat. Hierdoor zijn alle producten heel persoonlijk en om deze reden is het niet mogelijk een product te retourneren. Mocht je twijfelen over een kleur of maat, neem dan contact met mij op via de mail voor je een bestelling plaatst.

 

Service is voor mij een belangrijk punt. Door aandacht te hebben voor jou als klant en te luisteren naar jouw wensen bied ik advies op maat. Wanneer een bestelling niet naar behoren is gemaakt en daardoor is stuk gegaan, wordt het gerepareerd. Neem hier over contact met mij op.

Wanneer een bestelling door verkeerd gebruik, een ongeval of anderszins is stukgegaan, kan het product vaak ook worden gerepareerd, maar zijn er kosten aan verbonden. De hoogte is afhankelijk van de reparatie. Neem ook dan contact met mij op, zodat ik kan kijken wat de mogelijkheden en kosten zijn.

 

Het gebruik van mijn producten is naar eigen inzicht en op eigen risico. Verzendkosten voor een eventuele reparatie naar mijn atelier zijn voor de klant. Bij weer terug naar de klant verzenden neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Zo delen we samen deze kosten.